Våre tjenester

Våre tjenester inkluderer et bredt spekter av fagområder innen bygg- og anleggsbransjen. Skulle det være noe vi ikke har kompetanse på har vi sammarbeidspartnere inen alle fagfelt. Vi har spesialisert oss på å levere høykvalitetsløsninger til våre kunder.


Våre tjenester inkluderer

Graving:

Vi har ekspertise innen gravingstjenester og kan håndtere alt fra mindre utgravinger til omfattende grunnarbeid. Vårt erfarne team har nødvendig kunnskap og utstyr for å utføre gravingen på en grundig og effektiv måte.

Fundament:

Et solid fundament er avgjørende for et vellykket byggprosjekt. Vi spesialiserer oss på presis grunnarbeid og støping av fundamentet, uansett størrelsen på prosjektet. Du kan stole på at vi leverer kvalitetsresultater som sikrer stabilitet og holdbarhet.

Brygger:

Vi tilbyr tjenester knyttet til bryggebygging og -vedlikehold. Enten du trenger å bygge en ny brygge eller ønsker å oppgradere den eksisterende, har vi ekspertisen som trengs. Vi tar hensyn til dine behov og ønsker for å skape en funksjonell og estetisk tiltalende brygge.

Sprenging:

For prosjekter som krever sprengning, har vi kvalifisert personell og sikkerhetsprosedyrer på plass. Vårt team kan håndtere fjerning av fjell eller terrengendringer på en trygg og effektiv måte. Vi sørger for at arbeidet utføres med hensyn til både sikkerhet og miljøhensyn.

Skifer og naturstein:

Vi har kompetanse innen installasjon og restaurering av skifer- og natursteinsmaterialer. Enten det gjelder murer, dekker eller trapper, kan vi levere vakre og holdbare løsninger. Vårt dyktige team sikrer at resultatet er av høy kvalitet og passer til dine preferanser.